Děkujeme všem, kdo si na nás vzpomněli a veřejně nám poděkovali 🙂

V případě, že by jste chtěli také napsat svou recenzi na naše služby, náš profil na GOOGLE najdete ZDE

Perfektně strávené 3 hodiny, příjemný jak pan fotograf, tak paní vizážistka. Fotky nádherné, s uměleckým nádechem. Mohu jen doporučit 🙂
Fotograf a jeho asistentka nám udělali téměř celodenní svatební foceni, za které je musíme moc pochválit.
Jako lide jsou velmi příjemní, dobře zapadli do společnosti všichni si je pochvalovali.
A k vlastním fotografiím, podařilo se jim zachytit vše důležité, pote vytvořit krásné novomanželské fotografie.
Rychlost dodaní byla také velmi dobra, za dva dny přišla první část fotografii s tím nejdůležitějším, které jsme mohli ukázat a do dvou týdnu zbytek.
Pokud do budoucna budeme chtít foceni, což je pravděpodobně, tak víme na koho se obrátit :).

Marek Stračánek, MBA ; 28.8.2022

Mnohokrát děkuji.  Fotky jsou naprosto dokonalé a už jsem je rozposílal dále a začnu s nimi pracovat. Zároveň ještě jednou dekuji za skvělou spolupráci, protože jste s Jiřinkou profíci.

Šárka Semorádová 1.8.2022
Dostali jsme voucher k Vánocům. Nikdy jsme se v ateliéru nefotili a výsledek nás mile překvapil. Dostali jsme více fotek než bylo plánováno a vypadají krásně. Mají na focení rekvizity, které se 2letému dítku moc líbily. Hodina utekla velmi rychle.
Úžasný pan fotograf, úžasná paní vizážistka.. atmosféra, která mne, jako laika dokázala tak vtáhnout, že nám ani domluvená hodinka nestačila a výsledek překonal mé očekávání…líbím se na fotografiích sama sobě jako žena.. děkuji

Karel Przeczek  12.5.2022

Skvělý přístup skvělá práce skvělý výsledek!!!! Mohu jen doporučit 👍

Richard Valach  6. 5. 2022
„Kurz pro mne byl velmi obohacující,protože mě naučil dívat se na svět z jiného úhlu na fotografie.Díky za lektorský ,nevšední přístup a osobní přínos.Ateliér Fast SHOTS a pan Marek jsou na velké profesionální úrovní.”
Dvoudenní kurz jsem dostala jako dárek k narozeninám, protože mě focení velmi baví, ale zápasila jsem s nastavením fotoaparátu a celkově se základy fotky.
Z návštěvy jsem byla trochu nervózní, ale po chvíli vše opadlo, pak lektor byl velmi profesionální, milý a lidský 🙂 Díky tomuto kurzu mohu říci, že už zvládám základy fotky a hlavně přizpůsobím si foťák tak, jak potřebuji já a ne, co mi nastaví automat 🙂 vřele mohu doporučit těm, kteří doteď váhají 🙂 Já osobně zvažuji navazující kurz 🙂
Recenze od uživatele Daniela Šmejkalová, 7.2.2022

Díky dárku k narozeninám bylo pro mě a rodinu toto profi focení premiérou.
A hned trefa do černého 🙂 Díky milému a přátelskému přístupu naše první rozpaky a nejistoty během pár minut opadly. Naše představy co bychom rádi nebyly úplně jasné, ovšem díky inspiraci z fotoalb a nápadům paní Jiřinky a pana Luboše se postupně začalo cosi plynule tvořit a z výsledku máme velkou radost. Určitě si rádi dáme repete. Daniela, Kuba a Míra
Velice příjemné rodinné focení. Naše se děti se v ateliéru skvěle zabavily – zaujala je zimní výzdoba i kostky, ze kterých mohly skákat. Fotograf i vizážistka byli příjemní, nechali děti si hrát a přitom zachytili skvělé momentky!!!! Částečně nás vedli k tomu, jak máme pózovat, ale dali i prostor dětem – výborná nenucená spolupráce.
A výsledek? Z ateliéru jsme odešli spokojení, protože jsme se dobře bavili. Na fotky jsme čekali jen týden a obdrželi jsme mnohem více upravených fotek, než bylo v zakoupeném balíčku. Z fotek jsme nadšení!
Doporučuji všem!
Radka Mojžíšová

17.12.2021 před 3 hodinami
Focení se mi moc líbilo. Luboše a Jiřinka mě zkušeně instruovali, jak mám pózovat, jak se natočit, jak se usmát, kam se dívat. Oba jsou moc milí a profesionální. Fotečky jsou přímo kouzelně. Velmi se mi líbí, jsou ženské, jemné, smyslné a zároveň přiměřeně vyzývavé a dávají prostor pro fantazii. Líbím se na nich sama sobě. 🙂
17.12.2021

Markéta Saliaj se cítí – pociťuje vděk.

44 min 
Přátelé, kamarádi, rodino….
než vám všem touto cestou popřeji krásné Vánoce🎄🎅 ráda bych touto cestou pochválila již ,,několika letou,, práci (teď už bych si snad dovolila říci ,,dvorního,, fotografa 😍🤣Luboš J. Marek )
Myslím si, že najít v dnešní době fotografa, který odvede skvělou práci, není jednoduché🙈 a navíc najít někoho, kde se v atelieru budete cítit ,,jako doma,,….kde vám vyjdou vstříc a vykouzlí příjemnou atmosféru je prostě ,,k nezaplacení,,.
Jsme šťastní, že jsme zde prošli cestu svatební, těhotenskou a že naše děti vyrůstají právě zde 😍 A strašná škoda, že můj manžel při posledním focení nevytáhl mobil a neudělal fotku ,,behind the scene,,🤣 když nám Jiřina Chrtková a Luboš J. Marek drželi obě děti 🤣 bylo to kouzelné 😍🎅
takže děkujeme z celého ❤ FAST SHOTS, sro
Od Marie Bezděková dne 11/12/2021 09:32
Dobrý den,
Moc děkujeme za velmi zdařilé fotografie! Jsme moc spokojeni a těšíme se na další spolupráci s vámi.
Bezděkovi
8.11. 2021 Dobrý den,

omlouváme se za pozdní odpověď.  Nejprve bychom Vám chtěli moc poděkovat za rychlé zaslání fotografií, dále za jejich perfektní zpracování, a rovněž si vážíme i jejich počtu nad rámec.  Jsme přesvědčeni, že Vaše služby opět využijeme při dalším focení, které plánujeme zhruba jaro/léto, neboť jsme byli velmi spokojeni!
Mějte se zatím hezky, s pozdravem
Sedláčkovi

Markéta Saliaj se cítí – cítí se vděčně.

12.10.2021
Po dlouhé ,,corona-virove,, pause jsme mohli zase fotit u Luboš J. Marek (NoveFoto).
Bylo to opět krásné, profesionální, vstřícné.. jsme za to vděčni a vždy se tam rádi vracíme!!!
Výsledek nás nepřekvapil, ten je vždy dokonalý. DĚKUJEME

Martin Urban

před 13 hodinami (24.08.2021)
Skvělé služby s lidským přístupem. Vřele doporučuji všem, kdo hledá služby špičkového fotografa.

Michaela Kružíková

před 2 hodinami (10.08.21)
výborná spolupráce, skvělé zpracování fotek
Petra Nováková

před 4 týdny (červenec 2021)
Děkujeme za rychlé vyřízení a profesionální přístup Vám oběma. Moc jsme si to užili a máme na co vzpomínat.

Nikola Kobzova

před 4 týdny (červenec 2021)
Prijemné prostredie, prijemny fotograf, pozorná asistentka. Priebeh fotenia rovnako ako výsledok stojí za to. Ďakujeme

Barbora Hylánová

před 6 týdny (červen 2021)
Krásné fotky, dokonce ve větším počtu ks, což se dnes už jen tak nevidí. Během focení velmi příjemná atmosféra. Moc děkujeme 🙂 maminky Bára a Terka 

Jiří Pouček

před 1 týdnem 5.12.2020
Produktové fotografie z ateliéru předčily moje očekávání. Maximální spokojenost. (Translated by Google) Product photos from the studio exceeded my expectations. Maximum satisfaction.
Karel Šmída

před 16 hodinami (11.10.2020) 
Tuto sympatickou dvojici mohu jen doporučit. Fitness focení probíhalo v pohodové atmosféře, vše velice profesionální. Samotné fotky jsou krásné. Nemám co vytknout. Už vím, koho oslovím při dalším mém focení 😊.

27.7.2020

Dekuji za pekne promo fotky a ochotu dovest zakazku k me plne spokojennosti.a za mile jednani. Moc take dekuji za…

Zveřejnil(a) Gabriela Minaříková dne Pondělí 27. července 2020

před 21 hodinami 10.11.2019 Facebook: 
Zuzana Kucerova  doporučuje Bohemia Werbung, sro.
před 8 hodinami 5.10.2019
Krásné fotky, příjemný přístup, naprostá profesionalita, kdybych mohla dám těch hvězdiček více ? Svatební fotky byly velice rychle hotové a tak úžasné, že jsme se rozhodli dělat i těhotenské focení. Tak příjemnou atmosféru jsem při focení ještě nezažila. Naprostá spokojenost a 100% doporučení všem co se ještě rozhodují nebo třeba právě hledají. Luboši & Jiřinko DĔKUJEME !!!! M & A Saliaj

Radka Zalabáková

 před 5 týdny
Příjemné prostředí i přístup k zákazníkům, dcera dostala focení k narozeninám a moc se jí to libilo. Určitě znovu přijedem. 🙂 

Karolína Báčová

před 4 hodinami Google 5.8.2019
Služby ateliéru Bohemia Werbung mohu velmi vřele doporučit. Jejich přístup k nám jako zákazníkům při focení svatby byl od samého začátku profesionální. Vše, co jsme domluvili, tak se tak stalo. Fotografování proběhlo ve velmi přátelském duchu. Pan fotograf i jeho asistentka měli spoustu nápadů a výsledné fotografie působí velmi přirozeně, mají myšlenku a jsou velmi kvalitně provedené. I výsledná fotokniha je skvělá. Moc děkujeme, že zachytili náš svatební den na fotografiích opravdu tak úžasně, jaký ve skutečnosti byl!!!

Věra Gibarti

před 19 hodinami Google 9.7.2019
Prima společnost. Profíci. Spolehliví, vstřícní, ještě mne nezklamali. Spolupracuji se společností Bohemia Werbung, s.r.o. již více než pět let. Náhodně jsme se potkali na business snídani a od té doby naše spolupráce trvá. Mohu se na ně spolehnout. Nejen, že své práci rozumějí, ale svou práci dodávají s kompletními službami až na stůl. Jsou tvořiví, nápadití, neuvěřitelně kreativní, spolehliví. A to se cení. Jak říkám, ještě mne nezklamali.
(vlastník)

před 19 hodinami

Děkujeme moc ?

Pavel Horák

před 1 hodinou Google 8.7.2019

Jako profesionální fotograf nejsem zvyklý psát reference pro jiné fotografy, ale v tomto případě musím udělat výjimku, protože již dlouho jsem nebyl prací i přístupem jiného fotografa tak nadšen, jako v tomto případě (a to věřte, že mě v tomto smyslu není snadné nadchnout)! Pokud bych měl heslovitě popsat své dojmy ze setkání s touto sehranou dvojicí, byla by to jedním slovem „profesionalita“ a druhým „pohoda“.. Ale asi bych to měl dále rozvést.. Bohemia Werbung nabízí ne zrovna běžný koktejl ohromných zkušeností, profesionality, nadšení pro věc a pohodového přístupu, který musí vyhovovat snad každému zákazníkovi. Přestože dosáhli významných úspěchů na poli firemní fotografie (produktová a reklamní fotografie), kde nabízejí i kompletní produkci, svou pracovitost, osobní přístup a kreativitu si přenášejí i na „menší“ zakázky, kdy si doopravdy neumím představit, že by někdo mohl být s jejich prací nespokojen! Ať jsou tedy Vaše požadavky jakékoliv, mohu Vám Bohemia Werbung s čistým srdcem doporučit, protože Luboš s Jiřinkou tvoří sehranou dvojici, která Vám zajistí výrobu kreativních, originálních a především profesionálních fotografií! Milým bonusem bude i pohodový a přátelský přístup, díky kterému z Vás dozajista opadne případný prvotní ostych.. 🙂 Shrnu-li to, Bohemia Werbung je ideální volbou pro velké firemní projekty stejně tak, jako pro menší, osobní zakázky. Hledáte-li precizní, technicky dokonalé fotografie s lidským přístupem, nehledejte dále – nalezli jste! 🙂

(vlastník)

před 1 hodinou

Děkujeme moc

Haňková Eva

před 3 hodinami Google 8.7.2019

výborná spolupráce, doporučuji. Výsledky jsme obdrželi ve vysoké kvalitě.

(vlastník)

před 3 hodinami

Děkujeme… ?

25.10.2018

29.6.2019
Luboši a Jiřko,
moc moc děkujeme za úžasné fotky, jste fakt skvělí profíci!!! Přesně se nám vrátila atmosféra svatebního dne a prožíváme ty příjemné chvilky znovu díky vám:-)
Smekáme!!!
Přejeme krásný večer.
Jana a Česťa
12.12.2018 na Google
Bohemia werbung recenze
13.11.2018 na Google
12.11.2018
 Recenze:
Můžete se spolehnout na Luboše a Jiřinku, že zajistí příjemnou a uvolněnou atmosféru při focení a zároveň nabídnou radu, „jak dostat na fotku tu pravou emoci“. Přeji hodně fajn chvil při focení, výsledek bude super a potěší Vás.
Martina
27.10.2018
25.10.2018

13.10.2018
20.9.2018

Petr Buroň
Místní průvodce ・21 recenzí・1 fotka

Je radost s panem Markem a jeho firmou spolupracovat. Rychlost, pečlivost a profesionalita je zaručena. My jako obchodní partner jsme velmi spokojeni.

 
Odpověď vlastníka před 3 měsíci
Děkujeme mockrát
24. února 2016 

Sdíleno s: Veřejný

Právě mi Jiřinka přeposlala poklonu od jednoho z našich zákazníků, nedá mi to a cituji, protože tohle nikdy neomrzí:
Dobrý den paní Chrtková,
prima, takhle se mi líbí. Je tam nejen vidět, ale i cítit Váš “ rukopis „. Fotky pana Marka jsou dokonalé, výborně. Poděkujte mu za mne. Bravo. 🙂